Nieuwe collecties !

Ontdek vanaf nu onze nieuwe Belgische collectie, Komorebi - de Japanse vertaling voor 'het zonlicht dat doorheen het bladerdek schijnt'.
Zowel de acetaat- als de titanium collectie is gebaseerd op transparantie en reflectie, met een leuke blad-toets.

De andere Belgische collecties, Binôche en Natan, werden gevoelig uitgebreid, net als de speelse Kinto-monturen , die uiteraard een vertrouwde en vaste waarde blijven in ons ruime aanbod.

Andere vernieuwde collecties die je bij ons kan vinden zijn Bloomdale, Vinyl Factory en MarcCain.

 

Update Instagram-account

Surf en scroll als de bliksem naar ons Instagram-account om op de hoogte blijven omtrent onze laatste nieuwtjes en dito acties ;-) !

 

Nieuwe montuurcollecties ! 

De meest recente, kwaliteitsvolle en zorgvuldig uitgekozen collecties Face à Face (inclusief de lijnen Bocca & Alium) ,  Roger , STEF én de vernieuwende, minimalistische, Deense en oerdegelijke Fleye monturen zijn beschikbaar!

Houd zeker deze pagina en onze sociale media in de gaten , want dit najaar zit er een nieuwe Belgische collectie in de pijplijn.. wordt vervolgd!!

       

 

 

 

Jacob, 4/7/2017

Op 4 juli verwelkomden wij ons eerste zoontje JACOB.

Mama en kindje stellen het bijzonder goed!
Doopsuikertjes staan klaar in de winkel ;-) 

 

 

Zwangerschapsrust Yo, vervanging door Atkray

Door de komst van ons eerste kindje is Yo op zwangerschapsrust tot eind september.

Atkray De Bie, die ondertussen al heel wat AudioNova-ervaring achter de rug heeft, zal daarom tot oktober alle afspraken op woensdag voor AudioNova Moorslede verzorgen.
Voor kleine herstellingen en onderhoud van de hoortoestellen hoeft er, zoals gewoonlijk, geen afspraak gemaakt te worden en kunt u gewoon langskomen tijdens de openingsuren in de optiekzaak.