Nieuwe collecties !

Heel wat (fijne metalen goud- en zilverkleurige) nieuwtjes op ons dienbord!

-) Verdere uitbouw van het Belgische designmerk Komorebi - de Japanse vertaling voor 'het zonlicht dat doorheen het bladerdek schijnt'.
Zowel de acetaat- als de titanium collectie is gebaseerd op transparantie en reflectie, met een leuke blad-toets.

-) Muzikale Retroframes van Vinyl Factory 

-) Opstart van de zeer toegankelijke monturen van Web Eyewear en de moderne , gewaagde fijne metalen klassiekers X-ide en Rye&Lye

-) Uitbreiding van de vertrouwde collecties van Calvin Klein , Roger Eyewear , Fleye én Jaguar.

 

AudioNova ---> Lapperre !

Zoals jullie wellicht vernamen fuseert AudioNova met zusterbedrijf Lapperre.
Samen gaan we verder onder de naam Lapperre. Kennis, waarden en oplossingen worden gebundeld, zodat elke klant nog beter, op maat en in de buurt geholpen kan worden.
Voor alle bestaande klanten wijzigt er in de hoge serviceverlening van uw vertrouwd gezicht Yo evenwel niets!

Wenst u meer info omtrent alle hooroplossingen? Maak zeker uw afspraak in de winkel of surf naar de website van Lapperre.

 

Promo op zonnebrilmonturen okt-dec

Geniet de rest van het lopende kalenderjaar van felle kortingen op ons VOLLEDIGE gamma zonnebril frames (10-15-20 tot 30 %!). Meer info in de optiekzaak!
 

Varilux najaarsactie

Bestel je een paar Varilux glazen? Op uw tweede paar geniet u van zomaar eventjes 50% korting. Een mooie opportuniteit om toch maar die langverwachte zonnebril op sterkte aan te schaffen..?

Hoya najaarsactie

Bestel een paar unifocale glazen met de duurzame Hi-Vision Longlife coating van Hoya en krijg een mooie ultrasone reiniger gewoon cadeau. Vuile randen en hoekjes van uw bril (of andere voorwerpen) behoren hiermee definitief tot het verleden!

Tevens zetten we ons -in samenwerking met Hoya- gedurende de volledige maand december terug in voor de Warmste Week!
Een reinigingsbeurt van uw bril en/of de aanschaf van een toepasselijk brillendoekje gaat integraal naar het Belgisch Centrum voor Geleidehonden.

 

Update Instagram-account

Surf en scroll als de bliksem naar ons Instagram-account om op de hoogte blijven omtrent onze laatste nieuwtjes en dito acties ;-) !