Hoya najaarsactie

Een unieke kijk… begint bij een bezoek aan jouw HOYA vakopticien.

Soms zien we de dingen pas zodra we ze doorhebben... Eénmaal we tot dat inzicht  gekomen zijn, beseffen we pas hoe kostbaar ons zicht is.
Ook uw zicht is uniek. Net zoals u. Maar staat u er voldoende bij stil dat uw ogen een heel leven lang van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat moeten presteren? En dat ze hierbij blootgesteld worden aan allerlei lichtomstandigheden, die een extra vermoeiend (fel licht, gedimd licht, blauw licht) of zelfs schadelijk effect (UV) kunnen hebben? Daarom verdienen uw ogen de nodige aandacht, en het advies van een echte vakopticien.
Bepaal zelf jouw kijk op het leven. Kom langs in onze optiekzaak en kies voor HOYA kwaliteitsglazen. Je krijgt er niet alleen advies op maat van jouw ogen en hun unieke behoeften, maar ontvangt er tijdelijk ook een uniek(e) blik cadeau!*

Actie geldig van 1/10/2017 tot en met 31/12/2017. Zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties. Vraag naar de actievoorwaarden in onze optiekzaak.

 

 

Varilux najaarsactie 

Geniet vanaf oktober van promoties bij Essilor bij aankoop van een extra paar Varilux glazen.
Vraag zeker naar de voorwaarden of klik hier door voor meer informatie!

 

Update Instagram-account

Surf en scroll als de bliksem naar ons Instagram-account om op de hoogte blijven omtrent onze laatste nieuwtjes en dito acties ;-) !

 

Nieuwe montuurcollecties ! 

De meest recente, kwaliteitsvolle en zorgvuldig uitgekozen collecties Face à Face (inclusief de lijnen Bocca & Alium) ,  Roger , STEF én de vernieuwende, minimalistische, Deense en oerdegelijke Fleye monturen zijn beschikbaar!

Houd zeker deze pagina en onze sociale media in de gaten , want dit najaar zit er een nieuwe Belgische collectie in de pijplijn.. wordt vervolgd!!

       

 

 

 

Jacob, 4/7/2017

Op 4 juli verwelkomden wij ons eerste zoontje JACOB.

Mama en kindje stellen het bijzonder goed!
Doopsuikertjes staan klaar in de winkel ;-) 

 

 

Zwangerschapsrust Yo, vervanging door Atkray

Door de komst van ons eerste kindje is Yo op zwangerschapsrust tot eind september.

Atkray De Bie, die ondertussen al heel wat AudioNova-ervaring achter de rug heeft, zal daarom tot oktober alle afspraken op woensdag voor AudioNova Moorslede verzorgen.
Voor kleine herstellingen en onderhoud van de hoortoestellen hoeft er, zoals gewoonlijk, geen afspraak gemaakt te worden en kunt u gewoon langskomen tijdens de openingsuren in de optiekzaak.